Gratis doe-boek

Voelt jouw kind zich vaak  onzeker?
Klaagt ze regelmatig over hoofdpijn en buikpijn?
Moet ze steeds over een drempel om nieuwe dingen te doen?
Raakt ze makkelijk van slag?
Wil je haar graag helpen, maar weet je soms niet goed hoe?

In mijn doe-boek vind je tips en oefeningen om samen met je kind te doen. Zo help je je kind op ontspannen wijze om meer zelfvertrouwen te krijgen en om te gaan met gevoeligheid.

Wil je graag dat je kind:
* met plezier naar school gaat
* durft deel te nemen aan sport of hobbyclub
* zelf vrienden vraagt om af te spreken
* meer kijkt naar wat wel goed gaat

Download dan deze 5 tips en oefeningen voor meer zelfvertrouwen voor onzekere gevoeligerds. Lees het eerst eens rustig door. Hou in gedachten dat leren stap voor stap gaat, dus begin bij het begin en neem de tijd.

De oefeningen hebben een positieve insteek, hiermee help je niet alleen je kind, maar ontstaan er ook fijne en gezellige momenten samen.

Veel plezier!!

Is jouw zoon/dochter hoogsensitief?

Download gratis de vragenlijst om meer inzicht te krijgen in de gevoeligheid van je kind. Na het invullen van de lijst gaat het niet zozeer om het aantal herkenningspunten, maar is het vooral belangrijk om te bepalen of er sprake is  van emotionele gevoeligheid én diepgaande verwerking. Ik denk dat het altijd verstandig is om je niet alleen op een vragenlijst te baseren. Win wat meer informatie in over hoogsensitiveit en ga goed na in hoeverre je je kind hierin herkent. Ik help je graag hierbij.

Vul je gegevens hieronder in voor het doe-boek en relevante updates

Vul je gegevens hieronder in voor de vragenlijst en relevante updates

Gratis kennismaking

Heb je na het lezen van mijn e-book, het doen van de oefeningen of het invullen van de vragenlijst meer vragen of behoefte aan begeleiding neem dan gerust contact op voor gratis kennismakingsgesprek.

Online workshops

Regelmatig geef ik online workshops over hoogsensitiviteit en diverse thema’s. Meer informatie vind je hier

Cadeautje voor jou: Happy Kids Advent Kalender

Tel samen af naar de feestdagen met deze advent kalender vol ideeën om elke dag even een momentje van rust te hebben. Van ademhalingsoefening, tot affirmatie tot creatieve opdrachtjes. Voor elke dag een tip voor je gevoelige kind om even tot zichzelf te komen.

Vul je gegevens hieronder in voor de adventskalender en relevante updates