Concreet en praktisch toepasbaar

Ik heb de coaching voor mijn dochter als zeer positief ervaren. Yvonne is toegankelijk en maakt makkelijk contact. Mijn dochter voelde zich direct op haar gemak, terwijl dit niet vanzelfsprekend is. Gedurende het traject kreeg ik veel terugkoppeling over wat er besproken was en kregen we diverse oefening mee voor thuis. Het is heel concreet en praktisch toepasbaar. Yvonne is erg flexibel en werkt op een prettige manier. Mijn dochter heeft zeker wat gehad aan de gesprekken en oefeningen, heel fijn!

Bianca, moeder van meisje van 8 jaar

Omgaan met emoties

Yvonne is een heel fijne coach, vriendelijk en benaderbaar. Onze zoon ging altijd met plezier. Hij heeft enorme stappen gemaakt in het benoemen van zijn emoties, waardoor de heftigheid er meteen vanaf gaat. Dat doet zijn zelfvertrouwen goed. Doordat hij het nu kan benoemen geeft het ons als ouders ook ruimte/mogelijkheid om hem op dat moment verder te helpen.

Manon

Dankbaar

Beste kindercoach Yvonne,
We blijven ons verwonderen over hoe goed onze dochter het doet dankzij jouw speelse wijze van coachen en al je leuke tips. En dat binnen 6 afspraken! We zijn zo dankbaar voor jou. Liefs van ons
Ouders meisje van 6 jaar

Vertrouwde plek

“ Yvonne heeft mij heel fijn geholpen toen ik het moeilijk had, bij haar voel ik mij op mijn gemak “

(meisje van 10 jaar)

weer lekker in haar vel

Wat ben jij Yvonne een fantastische coach. Selina ging altijd met heel veel plezier naar je toe, en kon niet wachten tot de volgende afspraak. Je hebt haar diverse handvatten meegegeven, zodat ze kan omgaan met haar onzekerheid/stress en woedeaanvallen. Door jou hulp zit Selina weer lekker in haar vel. Ik zal iedereen aanbevelen om contact met jou op te nemen, als hun kind niet lekker in hun vel zit. Nogmaals bedankt, Susana

Omgaan met emoties

Yvonne is een hele fijne en goede coach. Onze zoon Pepijn vond het bezoek ook altijd gezellig. Pepijn kon opeens lachen om zijn eigen koppige gedrag. Hij kon door het inzicht in zijn eigen emoties beter met zijn boosheid omgaan. Ook konden wij door de tips van Yvonne beter op hem reageren. Hierdoor merkten we dat de heftigheid meteen een stuk minder werd.
Laura

Echt weerbaarder en meer zelfvertrouwen

Dankzij de training is onze zoon écht een stuk weerbaarder geworden én wat minder verlegen en heeft meer zelfvertrouwen.

Hij ging er altijd met veel plezier naartoe.

Op school voelt hij zich veel minder onzeker en durft hij zich ook te uiten én dingen te vragen.

Yvonne is zeer kundig en heeft snel een goed beeld van het kind.

Ze straalt rust uit en daardoor voelde onze jongen zich vanaf dag één op zijn gemak. Het feit dat de training in kleine groepen wordt gegeven hebben wij ook als prettig ervaren. Er is genoeg aandacht voor elk kind.

Moeder van Kevin

Kevin 7 jaar

bang in het donker

Mijn zoon was heel erg bang voor het donker. Het beïnvloedde zijn dagelijkse bezigheden. Heel lang zelf geprobeerd hem daarmee te helpen. Maar zonder resultaat. Na 3 afspraken met Yvonne van “happy kidstrainingen” huppelde hij naar buiten en zei dat hij zo blij was dat hij nu niet meer bang was. Ook voor de toekomst heeft ze hem handvaten meegegeven. Wij zijn allemaal erg blij met het resultaat.

Yacintha

niet meer bang

Ik was erg bang voor bepaalde beelden en voor het donker. Yvonne hielp mij door die enge dingen te vergeten. Ik ben nu niet meer bang en dat is heel erg fijn.

Nick (10 jaar)

leuk en leerzaam

Ik vind Yvonne super goed en leuk! Het is daar leuk, grappig en leerzaam!!! Dus ik raad het aan.

Tessa (10 jaar)

Matrixcoaching

Yvonne heeft als MatriXcoach met mijn zoon gewerkt vanwege concentratie problemen en gedrag. In de 1 op 1 situatie heeft dat geleid tot betere werkhouding op school, een opgeruimd hoofd en een aangepaster gedrag. Daarnaast is ze een heel plezierig mens en vond mijn zoon haar betrouwbaar en aardig.

Yvonne

Zeer vriendelijke hulpverlener

Ik heb Yvonne leren kennen als een zeer vriendelijke dame, die mijn zoon enorm heeft geholpen met haar diensten. Mijn zoon heeft veel baat gehad bij de training die hij bij Yvonne gevolgd heeft.

Eugenie

Echt sterker

Het gaat nu goed met mijn dochter, ze is echt een stuk sterker geworden, zelfverzekerder en kan moeilijke situaties makkelijker hanteren. Jouw cursus heeft daar zeker toe bijgedragen.

Veronique

Weer de juiste richting

Mijn dochter vond hier de rust om helemaal zichzelf te zijn, waardoor zij weer stappen in de goede richting kan zetten. Bedankt Yvonne.

Astrid

Weer lekker in d’r vel

Met mijn dochter gaat het super goed. Ze zit weer helemaal lekker in d’r vel en voelt zich fijn in de klas en bij alle andere activiteiten. Echt fijn. Succes met alle activiteiten en nogmaals veel dank.

Susan

Al blij in het traject

Ik kreeg gister een heel blij meisje mee naar huis! Ze vond het geweldig en kijkt al erg uit naar volgende week.

 

Angelique