Mijn naam is Yvonne van Driel. Sinds 9 jaar ben ik werkzaam als kindercoach in Leidschenveen (Den Haag). Ik vind kinderen leuk en gun het ieder kind om met plezier en zelfvertrouwen in het leven te staan. In mijn omgeving en ook binnen mijn eigen gezin zie ik waar kinderen soms tegenaan lopen. Denk alleen al aan de druk van het presteren op school en de hectiek van de huidige maatschappij.

Het willen helpen van kinderen die het wat lastig hebben met zichzelf of met hun omgeving, is mijn drijfveer geweest om met Happy Kids Trainingen te starten. Tijdens de kindercoaching of weerbaarheidstraining werken we samen aan meer zelfvertrouwen, een realistisch zelfbeeld, vergroten van de weerbaarheid, oplossen van angsten, omgaan met gevoelens als boosheid en verdriet, meer rust in je hoofd, vrienden maken. Volledig afgestemd op waar een kind op het moment behoefte aan heeft.

Is je kind hoogsenstitief (hooggevoelig) of (hoog)begaafd? Deze kinderen beschikken over hele mooie kwaliteiten, maar kunnen ook tegen behoorlijke uitdagingen aanlopen. Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van hoogsentieve kinderen en hun ouders.

Heb je het gevoel dat je kind op school niet laat zien wat het kan? Met behulp van MatriXcoaching ga ik samen met je kind op zoek naar zijn eigen unieke leerstrategie, hebben we aandacht voor leren leren en kunnen we eventuele blokkades opheffen.

Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven ben ik nu waar ik zijn wil. Ik ben in de gelegenheid om zoveel mogelijk kinderen, die dat nodig hebben, een steuntje in de rug te geven, zodat zij (weer) stevig in hun schoenen staan, met plezier naar school en hobby’s gaan. Kortom gewoon lekker in hun vel zitten.

Bij mij gaat het niet om goed of fout, maar wie ben jij, wat is jouw kracht, wat zijn jouw kwaliteiten.

Je bent wie je bent, en dat is goed!

Gevolgde opleidingen

Om kinderen te kunnen helpen heb ik opleidingen voltooid tot kindercoach, matriXcoach, trainer weerbaarheidstrainingen, trainer brugklastrainingen, kinderyogadocente. En aanvullende cursussen en workshops op het gebied van begrijpen en begeleiden van hoogsensitieve en (hoog)begaafde kinderen.

yvonne van driel kindercoach den haag leidschenveen