Als kindercoach heb ik mij gespecialiseerd in coaching voor jongens en meisjes van 5-13 jaar. Kinderen die hoogsensitief en/of hoogbegaafd zijn, help ik graag te leren omgaan met de uitdagingen die bij hun mooie eigenschap horen en hun kwaliteiten volop tot uiting te laten komen.

Tijdens de kindercoaching gaan we middels gesprek, spel, tekenen, verhalen en oefeningen samen aan de slag om een oplossing voor het probleem te vinden of om te leren beter met bepaalde situaties om te gaan. Belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat uw kind na de coaching weer lekker in zijn vel zit en vol zelfvertrouwen verder kan.

Een van de coachingtechnieken die ik gebruik is de MatriXmethode. Matrixcoaching is een zeer effectieve coachingstechniek die uitkomst biedt bij zowel emotionele problemen als leerproblemen.

Lees hier verder over de MatriXmethode.

Voorafgaand aan de coaching hebben we eerst een vrijblijvend, informatief telefoongesprek. Indien wenselijk maken we eerst een afspraak voor een intakegesprek. De coachingsessies duren ongeveer één uur. Afhankelijk van uw kind en de vraagstelling zijn de sessies alleen met uw kind of in aanwezigheid van één van de ouders. Soms zijn 2-3 afspraken voldoende om uw kind weer op weg te helpen, soms zullen er meer sessies nodig zijn.

Mocht u zich afvragen of uw kind baat heeft bij kindercoaching, neem dan gerust contact met mij op.

Veel voorkomende hulpvragen

Het vergroten van het zelfvertrouwen
Angst oplossen
Begeleiding bij hoogsensitiviteit
 Een vol/druk hoofd ‘opruimen’
Meer voor jezelf opkomen
Leren hoe te leren

Tarief € 75 per sessie (1 uur)