Ik ben ik-coaching helpt hoogsensitieve kinderen zich van binnen uit sterk en zeker te voelen

 

Daar staan jullie dan, mooi op tijd voor de proefles. Je kind wilde dit graag, maar nu het zo ver is, is de spanning bij je kind zo hoog opgelopen dat ze* niet meer mee wil doen. Zou er nu maar een vriend(in) meegaan, dan zou het misschien wel lukken. Dit is niet nieuw voor jullie. Alles wat nieuw of anders is dan gebruikelijk zorgt voor spanning en onrust.

Op school doet je kind het goed, maar ze is zelf altijd bang dat het niet lukt of niet goed genoeg is. Ze zal niet uit zichzelf haar vinger opsteken in de klas, ook al weet ze het antwoord. Zo maar naar de juf gaan om iets te vragen is spannend. Als er iets is, wil ze liever dat jij naar de juf gaat. De juf is heel positief over je kind, maar ziet wel dat ze meer voor zichzelf mag opkomen, wat meer van zichzelf mag laten zien in de klas. Zelf zie je dit ook terug in haar vriendschappen. Ze doet wel erg haar best om aardig gevonden te worden.

Ze is juist gericht op de dingen die niet goed gaan. Een kleine ‘tegenvaller’ kan een verder leuke dag helemaal overschaduwen.

Je probeert van alles om je kind duidelijk te maken dat ze helemaal goed is zoals ze is. Je geeft complimenten, je moedigt aan en geeft af en toe een duwtje om over de drempel te komen. Het lijkt echter geen effect te hebben. Het doet je verdriet om je kind te zien worstelen met onzekerheid, gepieker, verdriet en buikpijn. Je hebt het vermoeden dat je kind hoogsensitief is en maakt je zorgen over hoe dat moet gaan, als ze ouder wordt.

Je zou graag willen dat je kind

  • Met plezier naar school gaat
  • Voor zichzelf kan opkomen
  • Kan omgaan met nieuwe en onverwachte situaties
  • Vrienden maakt die echt bij haar passen
  • Het gevoel heeft dat ze er helemaal bij hoort, en zichzelf kan zijn

Ik help jullie graag om dit te bereiken met Ik ben ik-coaching traject. Tijdens dit traject help ik je kind om meer zelfvertrouwen te krijgen, om te gaan met lastige gevoelens en op een positieve manier naar zich zelf te kijken. Je kind leert dat het helemaal zichzelf mag zijn, met al haar mooie en minder leuke eigenschappen.

Om dit te bereiken besteden we met gesprek, spel, creativiteit, visualisatie, ontspannings- en bewegingsoefeningen aandacht aan:coaching hoogsensitieve kinderen

Wil je eerst eens komen kennis maken? Neem dan contact met mij op voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

* Overal waar zij/haar staat kun je ook hij/zijn lezen

Ik ben ik-coaching

Ik ben ik-coaching

Het traject bestaat uit:

Intakegesprek
5 kind sessies van 1 uur
1 ouder sessie van 1 uur
Eindgesprek
Tarief € 490

Ik ben ik-coaching