Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Is mijn kind hoogsensitief?

12 maart om 20:00 - 20:45

online workshop voor ouders van gevoelige kinderen

Ken je dat gevoel van twijfel? 🤔 Je hebt het vermoeden dat je zoon/dochter hoogsensitief is, maar toch blijf je twijfelen. Misschien door wat anderen zeggen, of omdat je niet precies weet waar je op moet letten. Je merkt dat je kind last heeft van labeltjes in kleding, niet van harde geluiden en drukte houdt, snel huilt. Maar is dat genoeg om te spreken van hoogsensitiviteit?

Dáár ga ik jou bij helpen op dinsdagavond 12 maart a.s. tijdens de online workshop: “Is mijn kind hoogsensitief?”

💡 Ik geef je heldere uitleg over hoogsensitiviteit en de werking van het hoogsensitieve brein. Ik vertel je waar je op kunt letten bij je kind om meer duidelijkheid te krijgen over haar sensitiviteit. Natuurlijk is er ook ruimte om je vragen te stellen. 🌟

Na de workshop heb je meer kennis over hoogsensitiviteit en weet je welke kenmerken aanwezig moeten zijn om van hoogsensitiviteit te kunnen spreken. Ik zie en hoor tijdens de workshops dat er bij ouders allerlei kwartjes op hun plek vallen, waardoor er meer begrip ontstaat  voor hun kind. 🧠 Juist dat begrip helpt je om op een andere manier te reageren op je kind en grenzen te stellen vanuit begrip. Dat grenzen stellen kan ook te maken hebben, met het beperken van vermijdingsgedrag. Hierdoor help jij je kind met het opbouwen van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Dus twijfel niet langer en reserveer je gratis plekje. Je bent van harte welkom! 🌸

Ja, ik doe mee!

We starten 12 maart om 20.00 uur en ronden om 20.45 weer af. Online, dus lekker comfortabel vanuit huis te volgen.

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
20:00 - 20:45
Evenement Categorie: