Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de hsp

15 juni, 2020 - 21 juni, 2020

week van de hsp

Dit jaar wordt van 15-21 juni landelijk de week van de HSP georganiseerd. Hoewel er steeds meer aandacht is voor hoogsensitiviteit bij kinderen, merken we ook dat er nog veel misverstanden bestaan over dit onderwerp. Door mee te werken aan de week van de HSP hoop ik bij te dragen aan de (h)erkenning van hoogsensitieve kinderen, zodat zij thuis, op school, bij sport en andere activititeiten beter tot hun recht kunnen komen.

Tijdens deze week van de hsp heb ik kortingsacties op een aantal activiteiten:

* Omgaan met je hoogsensitieve kind

Is jouw kind hoogsensitief of twijfel je nog? Tijdens dit gesprek help ik je graag om de gevoeligheid van je kind in kaart te brengen. Daarbij zullen we ook kijken naar ander eigenschappen van je kind die bepaalde facetten van hoogsensitiviteit kunnen versterken of nuanceren.

Afhankelijk van je behoefte kunnen de volgende aspecten aan bod komen tijdens dit gesprek:

  • Wat is hoogsensitiviteit?
  •  De werking van het hoogsensitieve brein
  •  Andere eigenschappen
  •  Omgaan met lastige situaties. Hierbij kunnen je denken aan allerlei situaties waar jullie thuis of op school tegenaan lopen.

Voor wie?
Ouders van kinderen tot 13 jaar. Aanmelden kan via het contactformulier. Ik neem telefonisch contact op voor het plannen van een afspraak en een inventarisatie van jouw behoefte voor dit gesprek.

Uiteraard houden we tijdens de afspraak rekening met de richtlijnen van het RIVM. Voel jij je hier niet prettig bij dan is het ook mogelijk een online afspraak in te plannen.

Kosten
Tijdens de week van de hoogsensitiviteit € 45 (in plaats van € 60) voor een gesprek van een uur.

* Intakegesprek

Ben je op zoek naar coaching of training voor je zoon/dochter en kom je graag een keertje kennismaken?

Tijdens de week van de hsp bedragen de kosten voor een intakegesprek € 15 (in plaats van €  25). Aanmelden kan via het contactformulier of telefonisch.

* Informatieve middag voor hoogsensitieve kinderen en hun ouders.

Deze informatieve middag met workshops en informatie voor ouders en kinderen, is in verband met de maatregelen rondom het corona virus verschoven naar volgend jaar.

 

Gegevens

Begin:
15 juni, 2020
Einde:
21 juni, 2020
Evenement Categorie:

Locatie

Happy Kids Trainingen
Waterjufferhof 14
Den Haag, Leidschenveen
+ Google Maps