weerbaarheidstrainingkinderen
* Dat kan ik toch niet
* Ik wil geen onvoldoende
* Als ik niet doe wat zij wil, is ze mijn vriendin niet meer
* Ik doe het ook nooit goed
* Dat durf ik echt niet te vragen, vraag jij het maar
* Ik heb pijn in mijn buik, pijn in mijn hoofd
Je merkt dat je kind niet lekker in haar* vel zit. Ze huilt snel en je hoort je kind steeds vaker negatief over zichzelf praten. Ze legt de lat ook al zo hoog voor zichzelf. Ze wil er graag bij horen, aardig en leuk gevonden worden, niemand teleurstellen, maar vergeet daardoor zichzelf.
De Happy Kids weerbaarheidstraining is er speciaal voor (hoog)gevoelige jongens en meisjes die zich vaak onzeker voelen, geregeld verdrietig zijn, moeite hebben om voor zichzelf op te komen, opzien tegen nieuwe en/of onverwachte situaties of gewoon niet lekker in hun vel zitten.
Heel fijn dat het naast de individuele begeleiding nu ook weer mogelijk is om een groepstraining te starten.
Op 18 november a.s. start er een nieuwe groep in Leidschenveen voor jongens en meiden van 7-9 jaar.

*overal waar zij/haar staat, kun je ook hij/hem lezen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.